tirsdag, januar 29, 2008

Husoppdatering!


Ja vi kunne ikke gi oss enda, vi hadde jo to rom i andre etasje som ikke hadde fått smake på oppussinga, og mens man venter på fødsel- hvorfor ikke gjøre noe nyttig?
Planen var å etterhvert flytte soverommet vårt opp. Det har vi nå gjort, og vi er KJEMPE fornøyde!




Nils-Andreas er så flink, både med farger og utførelse, og jeg får komme med innspill og bestemme hvor ting skal stå. Perfekt fordeling!
Nå våkner vi ikke lenger til morgen-rushet opp allèn til Grimerud, men til den deilige morgensola som står opp over jordene. Herlig!



Siden vi da fikk frigjort et lite rom nede, som nå er tv-stue, kunne vi avansere litt i stua.
Endelig kunne vi sette opp igjen vår lille spisestue!






Og når man har spist middag i spisestua, kan man innta kaffe i sofaen.
Jeg er så entusiastisk over disse små forandringene, det er herlig!!






Så hvis dere lurer på hvordan jeg ser ut, så ble dette bildet tatt for 16 dager siden.. Og jeg har ikke akkurat krympet..
Termin til fredag, men vi er helt klare!

torsdag, januar 24, 2008

Mens jeg venter... og venter..

Det er rart når man går sånn og venter på noe.. Hva skal man ta seg til? Selv om det er veldig fristende å på en måte sette hele livet på vent, kanskje i håp om at det vil få fortgang på prosessen, så hjelper vel det heller lite..
Men det skal sies, dagene har en tendens til å føles VELDIG laaaaange.
Kanskje er det meningen, tenker jeg i klartenkte øyeblikk. Snart har jeg jo hendene fulle, og lite tid til å bare sitte å ikke gjøre stort.
Men så er det dette med å fylle tida si med noe positivt og konstruktivt. Hvem skulle trodd at det skulle være så vanskelig? For meg er det hvertfall det. Men øvelse gjør mester, og det er det jeg gjør nå- jeg øver meg. Øver meg på å fylle meg med gode ting, da vil jo gode ting komme ut igjen.


Imens jeg venter kan jo dere kose dere med noen nydelige bilder av hvordan Gud pyntet til jul her på Stange i desember. Masse deilig rimfrost hang fra trærne i alèen, og huset vårt ble enda søtere i solskinnet.





Må jo også bare med vann i munnen huske tilbake på da jeg og søster Beate laget "Crispy and Creamy Doughnuts" i romjula.







Stekt i Solsikkeolje, så de var riktig sunne disse da!









Herlighet, de var jo bare HELT perfekte disse! Trenger ikke reise utenalds for å få tak i skikkelige doughnuts lengre!!