søndag, september 12, 2010

Endelig!!

Nå har det gått flere måneder siden jeg kom meg inn på bloggen sist! Noe er galt med mac`n vår, som gjør at på noen trådløse nettverk (helt tilfeldig virker det som..) nekter den å åpne forskjellige sider.

 Et av mine favorittbilder. Ingen fancy møbler eller dyr lekemat, bare Emilie og bestevennen "Baby" som koser seg!

Mye har skjedd siden sist. Siden Nils-Andreas fortsatt er gårdsbestyrer på Grimerud har han vært nedover noen ganger for å så, og sjekke hvordan det har gått med avling og driften ellers. Vi har opplevd Eintrøa om sommeren, virkelig nydelig og herlig å være så nært fjorden. Vi har ikke hatt så mange virkelig varme dager i Trøndelag, men vi har nytt sommeren like fullt!

 Emilie og Farmor på Ravnåsen rett bak Eintrøa. Emilie gikk opp helt selv på sine små bein!

Og innimellom der har vi hatt ferie i Vennesla, liten tur til Danmark og i Ålesund.
Søsteren til Nils-Andreas giftet seg i slutten av juni, så det ble også noen flotte dager på Stange.Mye kjøring og mange forskjellige senger. Emilie har tatt det veldig bra, men nå begynner hun å bli litt sliten av at alt forandrer seg. 

 Emilie og morfar speider etter båter på Skagen.

Denne måneden er vi på Stange igjen. Nils-Andreas tar innhøstinga, og jeg og Emilie er innom barnehagen noen dager i uka. Det går fint, men vi gleder oss til å komme opp igjen og ta tak i hverdagslivet igjen.

 For en oppdagelse å finne ut at utenfor huset vårt henger det nydelige, røde bringebær klare for å bli plukket av små barnehender!

Vi venter nummer to, en liten skatt som kommer i begynnelsen av februar!
Emilie gleder seg masse til å bli storesøster, og har vært med på ultralyden. Hun vil gjerne lese bøker om å bli storesøster, og er veldig opptatt av hvordan jeg har det og hvordan babyen i magen har det.
Hun er så omsorgsfull og sier ofte til oss hvor glad hun er i oss og at hun er stolt av oss! Ikke verst til å være 2,5 år, syns jeg! :)

Litt regn stopper ikke oss fra å kose oss ute! Her popper vi popcorn på åpent bål. Herlig!

I mars setter vi kursen nedover til Grimerud igjen, med et barn til i baksetet!
Vi gleder oss, men gleder oss også til å se hva som skjer på Eintrøa fremover.

Vi har fått bo i huset vårt på Grimerud denne helga. Svigers arrangerer lovsangsweekend hos seg  denne helga, og da ble det litt trangt med oss boende der i tillegg.
Jeg har nytt hvert sekund, og koser med med alt jeg savner når vi ikke er her.
Har tatt masse bilder av epletrærne, verandaen og det digre bjørketreet. 
Sånne ting som jeg gleder meg til å ha rundt meg neste år :)


We will be back!